DETECTION FOR A
SAFER WORLD
Home   |   Select language:   English   Deutsch   Dansk   Svenska
Produkter
Referencer
Service
Sundhed
Nyheder
Om os

Produkter

Ludlum Measurements: Ludlum fremstiller et stort udvalg af produkter til registrering af stråling. Det omfatter store portaler til avancerede systemer og håndholdte instrumenter til næsten alle formål.

Alle produkter er teknisk velfunderede, robuste og har meget lang levetid. Imec kalibrerer og servicerer Ludlum-produkter, der er mere end 10 år gamle og stadig fungerer perfekt. 

Hvis der er særlige behov, kan vores systemafdeling udvikle lige præcis den løsning, der passer til kundens behov.

Klik på interesseområdet i sidepanelet, eller besøg

www.ludlums.com og www.metals.ludlums.com

 

 

Ludlum Medical Physics: Strålingssikkerhed er naturligvis afgørende ved alt arbejde i strålingsmiljøer. Inden for både måling og afskærmning har Ludlum Medical Physics nogle meget velegnede og effektive produkter. Der er et stort udvalg og testværktøjer til kvalitetssikring inden for nuklearmedicin samt diagnostik og fantomer.

Klik på interesseområdet i sidepanelet, eller besøg

 www.medphys.ludlums.com

 

 

Bruker XRF og OES:  Bruker har et meget stærkt udvalg af håndholdte XRF-produkter, der passer til næsten alle behov for bærbar analyse af metal, plastic osv. Præcisionen, holdbarheden og ergonomien er enestående.

Yderligere oplysninger om Brukers OES-systemudvalg kan fås ved at klikke på interesseområde i sidepanelet eller besøge

www.bruker.com 

 

Virkefelt

I kraft af vores funktion som repræsentant for tre af verdens sandsynligvis bedste producenter af måleudstyr har Imec en vigtig opgave, når det gælder om at formidle fordelene ved dette udstyr, som kan gøre vores miljø til et mere sikkert og sundt sted at leve. Både uddannelse af kunderne og service af udstyret er meget vigtigt.

Mission

Imec leverer en hurtig, præcis og pålidelig løsning og service til vores kunder i det markedsområde, hvor vi er repræsenteret.

Markedsområdet består af de nordiske lande, Tyskland (med undtagelse af medico-fysik), Polen og de baltiske lande.

 

Kontakt os

Imec ApS

Erhvervsparken 7
DK-4621 Gadstrup
Danmark
T: +45 46 40 78 85
F: +45 46 31 01 52

info@imec.dk